Cele mai bune 25 de locuri pentru fotografiat din lume

Ultima actualizare: 05-11-2012 13:56
Cele mai bune 25 de locuri pentru fotografiat din lume - 1

Revista de fotografie PopPhoto a facut o selectie a celor mai bune 25 de locuri de fotografiat de pe planeta. Sunt poze excelente la care fiecare dintre noi ar mai putea adauga, probabil, inca 100.

Iata cateva dintre fotografiile propuse, impreuna cu sfaturi pretioase pentru oricine vrea sa imortalizeze aceste locuri:

Manastirea Cuibul Tigrului - Bhutan (Foto: Neil A Meyerhoff)

O tara izolata al carei teritoriu este format in proportie de 70% din paduri. Pentru cine ajunge aici este o adevarata sarbatoare, mai ales ca guvernul nu permite vizita decat a unui numar limitat de turisti an de an.

Aldabra si Insulele La Digue - Seychelle (Foto: Didier Baertschiger)

Cele 115 insule din arhipelagul Seychelle se inting pe linia Ecuatorului la aproape 1.000 de mile disptanta de coastele Africii. Majoritatea sunt accesibile doar cu zboruri chareter sau cu vaporul si foarte multe dintre ele sunt nelocuite.

Festivalul Sing-Sing - Muntele Hagen, Papua Noua Guinee (Foto: Chris McLennan)

In august si septembrie, mii de oameni din 700 de triburi se aduna pentru cel mai mare festival local. Este un spectacol de culoare si de magie.

Parcul National Gheizer - Islanda (Foto: Dylan Toh)

Casa vulcanilor noroiosi, a izbucurilor si a campurilor de lava este in acelasi timp si casa ghetarilor. Islanda ofera peisaje spectaculoase la tot pasul.

Pe restul le puteti vedea pe pagina PopPhoto

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO