Cei mai grasi dintre grasi! Viata la 560 de kilograme

Ultima actualizare: 25-09-2012 01:01
Manuel Uribe

Mexicanul Manuel Uribe a avut 560 de kilograme. Un englez a atins 438. Cea mai grasa femeie a cantarit in jur de 386 de kilograme. Afla care sunt cei mai grasi locuitori ai planetei.

Paul Mason a slabit de la 438, la 311 de kilograme, special pentru a putea sa faca o operatie de bypass gastric. Si acum, desi mai slab, e considerat cel mai gras barbat in viata. Ce-i drept, nu prea exista un top foarte clar.

Manuel Uribe nu se putea ridica in picioare si avea nevoie de un echipaj special de la pompieri, cu o targa speciala, care sa il duca la spital de fiecare data cand avea nevoie.

Greutatea lui era similara cu aceea a cinci pui de elefant. Pana la 22 de ani, mexicanul a cantarit cat un om normal, dar apoi ceva s-a intamplat. Manuel sustine ca nu stie cum a inceput sa se ingrase.

Dupa ce a ajuns in Cartea Recordurilor drept cel mai gras om din lume, mexicanul a slabit pe la vreo 260 de kilograme, s-a casatorit si chiar a reusit sa aiba o noapte a nuntii!

Cu toate acestea, Manuel cel gras se pare ca a fost intrecut de un american, Jon Brower Minnoch, obez inca din copilarie. In martie 1978, el a ajuns la un spital din Seattle, cu grave probleme de sanatate. Avea in jur de 635 de kilograme, dupa cum au calculat cei de la spital. In 1983, cand a murit, Jon slabise la 362 de kilograme.

Cea mai grasa femeie a fost, se pare, Rosie Carnemolla, din Poughkeepsie, New York, care a ajuns la 386 de kilograme. Desi exista ceva date si despre o alta americanca, pe nume Percy Pearl Washington, care ar fi intrecut-o.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO