Cea mai nebuna urmarire pe care ai vazut-o vreodata!

Ultima actualizare: 14-04-2012 00:55

Urmaririle pe autostrazile din California fac deliciul telespectatorilor, iar elicopterele televiziunilor n-au voie sa rateze spectacolul.

Insa rar s-a mai vazut o cursa bizara ca aceasta. Nu e un episod cu Tom si Jerry sau cu alti comici vestiti ai marelui ecran.

S-a intamplat  pe o autostrada americana. Dupa ce condus o buna bucata de drum cu politia pe urme soferita unui breack argintiu se opreste o clipa. Nici vorba sa se predea, insa. Intoarce brusc la 180 de grade si incearca sa scape trecand exact printre masinile patrulei.

Urmarirea reincepe. Masina vanata face viraje pe autostrada printre alte vehicole oprite si apoi iese in zona mediana a autostrazii. Ca intr-o comedie usoara din epoca de aur a Hollywood-ului se invarte in cerc, iar o masina a politiei o imita intocmai.

Revine din nou pe autostrada, trece haotic de pe o banda pe alta si surpriza! Se da jos din masina pentru a-i apostrofa pe urmaritori. Soseaua era insa in panta si masina o ia usor la vale. Asa ca ii lasa pe politisti in plata Domnului si se urca iar la volan!

Saturandu-se probabil de acest joc de-a sorecele si pisica, politistii schimba tactica. O masina de-a lor izbeste din spate vehiculul rebel si alte doua incearca sa-i blocheze calea.

Urmarirea nu se termina insa aici. Abia dupa alti cativa kilometri breack-ul fugarei e incoltit si blocat de vreo cinci masini de patrulare. O gramada de politisti incearca s-o scoata afara pe soferita, care urla - probabil - ca din gura de sarpe. Intr-un final reusesc s-o ia pe sus tragand-o afara prin geamul deschis al portierei.

Politia n-a vrut sa spuna cine e protagonista acestei reprezentatii. De asemenea, niciun cuvant despre cauzele care au determinat-o sa se poarte astfel si nici despre eventualele acuzatii care i-au fost aduse.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO