Ce s-a intamplat peste noapte cu steagul Statelor Unite de pe Brooklyn Bridge. Politistii din New York nu au nicio explicatie

Ultima actualizare: 26-07-2014 07:27
Brooklyn Bridge

Locuitorii din New York s-au trezit in aceasta dimineata cu o imagine care i-a lasat fara cuvinte. Steagurile Americii au fost inlocuite de pe celebrul Brooklyn Bridge cu doua steaguri albe.

Misterul celor doua steaguri inca nu poate fi explicat, spun cei de la ABC NEWS. Cert este ca steagurile americane au fost inlocuite peste noapte de pe unul dintre simbolurile orasului New York.

Politistii cauta explicatii si vor sa afle cum a trecut cineva de toate sistemele de securitate pentru a ajunge in varf.

Steagurile albe sunt folosite in general de cei care se predau, simbolistica ce i-a enervat imediat pe americani. "Nu ma incanta deloc ce s-a intamplat", a comentat seful NYPD, Bill Bratton.

La o atenta investigatie, politistii au descoperit ca steagurile au fost de fapt vopsite in alb si nu inlocuite. Politistii evita sa vorbeasca despre un posibil mesaj terorist si se gandesc mai degraba la un act artistic. Ancheta este insa abia la inceput.

FOTO: Gulliver / Splash News

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO