Ce au trecut Ducele si Ducesa de Cambridge, in certificatul de nastere al Printului George

02-08-2013 18:26


Printul George Alexander Louis

Autoritatile britanice au intocmit astazi certificatul de nastere al Printului George, prin grefiera Alison Cathcart, care a fost nevoita sa se deplaseze la Palatul Kensington, pentru ca parintii sa indeplineasca formalitatile legale.

Certificatul de nastere al Printului George a fost completat de catre grefier si semnat apoi de catre Printul William.

Acesta contine ziua si ora exacta a nasterii, dar si titulatura completa a acestuia: Alteta Sa Regala Printul George Alexander Louis al Cambridge-ului.

Numele intreg al Printului William face si el parte din certificat, grefierul observand ca ambii au fost nascuti la acelasi spital. La ocupatia tatalui, William a scris Printul Regatului Unit.

Titulatura completa a mamei este si ea trecuta, Alteta Sa Regala Catherine Elizabeth, Ducesa de Cambridge scriind in dreptul rubricii discutate mai sus ca fiind Printesa Regatului Unit.

Certificatul a fost semnat atat de Printul William cat si de grefiera Alison Cathcart, al carei nume va ramane in istorie.

Aceasta lucreaza de 22 de ani in cadrul Consiliului orasului Westminster si a participat la intocmirea actelor de casatorie a unor personalitati ca Sylvester Stallone, Joan Collins sau Barbara Windsor.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO