Caz SOCANT! Mielul cu chip de om!

Ultima actualizare: 17-10-2012 23:59

Caz socant in Izmir, Turcia, unde o oaie a dat nastere unui miel cu chip de om. Animalul, nascut mort, i-a socat pe medicii veterinari care au declarat ca nu s-au mai confruntat cu o asemenea situatie inainte.

"Am vazut mutatii genetice si la alte animale. Am vazut vitelusi cu un singur ochi, vaci cu doua capete sau cu cinci picioare. Dar in momentul in care am scos mielul din pantecele oii, am fost terifiat", a declarat veterinarul de 29 de ani.

Capul mielului avea trasaturi umane: ochii, nasul si gura  semanau la perfectie cu cele ale unui om, numai urechile erau ca la o oaie obisnuita.

Medicii veterinari au declarat ca mutatia rara s-a intamplat din cauza alimentatiei nepotrivite, deoarece in mostrele de sange luate de la oaie s-a gasit foarte multa vitamina A.

Acest caz nu este unul singular. In 2009, in Zimbabwe s-a nascut un ied care avea trasaturi umane. Spre deosebire de mielul din Turcia, iedul a supravietuit cateva ore de la nastere, suficient pentru a ingrozi oamenii din intreg satul, care au decis sa il omoare.

Sefii tribului in care s-a nascut iedul au declarat ca atrocitatea s-a petrcut din cauza unor relatii zoofile.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO