Cand avea 16 ani, a fugit cu profesorul.Cum este viata ei acum, dupa 30 de ani de la aceasta decizie

Dată publicare: 14-10-2012 12:44
Dată actualizare: 17-10-2012 00:44


Robert Grant si Beatriz

Dupa ce povestea de dragoste dintre o eleva minora si profesorul ei a tinut multe zile prima pagina a ziarelor, o intamplare similara, de acum 30 de ani, iese la lumina.

Robert Grant avea 28 de ani si era profesor de engleza in Spania. S-a indragostit de o eleva de 16 ani, care provenea dintr-o familie foarte bogata. Dupa ce au inceput o relatie in timpul unei excursii cu scoala, cei doi au fugit impreuna si au fost cautati de detectivi.

Povestea lor seamana foarte mult cu eveniment recent, insa in cazul lor totul s-a terminat cu bine. Ei sunt impreuna chiar si dupa 30 de ani si au 4 copii. Traiesc intr-o casa modesta din Dorset si se iubesc la fel de mult ca in prima zi.

"Sunt dezamagit de intreruperea povestii de dragoste". Reactia profesorului care a fugit cu o eleva

Robert si sotia lui Beatriz au vrut ca povestea lor sa fie cunoscuta, dupa ce un profesor a fost arestat pentru ca a fugit cu eleva lui, de care se indragostise.

“Nu este obligatoriu ca o asemenea relatie sa se termine prost”, spune Robert, care in urma cu 30 de ani s-a trezit fata in fata cu tatal elevei sale, care tinea un pistol incarcat, indreptat spre el.

Relatia celor doi a fost criticata si din cauza statului social foarte diferit din care proveneau. Beatriz era fiica unui proprietar de pamant foarte bogat si a refuzat sa traiasca in lux si sa se marite din interes, asemeni surorilor ei, ca sa ramana cu barbatul iubit.

Robert provine din clasa muncitoare si a renuntat la scoala cand avea 15 ani. Cu toate acestea, dupa ce s-a mutat in Spania, a devenit profesor de engleza la o scoala de limbi straine. Aici a cunoscut-o pe Beatriz, eleva la o scoala catolica pentru tinerele bogate, dar care venea sa invete engleza la clasa lui, de 3 ori pe saptamana.

Desi tanara a vrut sa-i spuna familiei ca se indragostise de profesorul ei, altcineva i-a anuntat tatal inainte si acesta a fost foarte furios. In Spania insa, varsta legala pentru intretinerea de relaii intime este de numai 13 ani, prin urmare acest aspect nu era un caz penal.

Cei doi au fugit impreuna, de teama sa nu fie despartiti. S-au refugiat in casa unui prieten de-al lui Robert, in Kent. In scurt timp, au decis ca Beatriz sa se intoarca la tatal ei, care ii cauta, iar acesta le-a interzis sa se mai intalneasca.

Isi scriau insa multe scrisori de dragoste si chiar se intalneau in secret. Dupa ce tatal fetei i-a gasit intr-o asemenea ipostaza, l-a amenintat pe Robert cu pistolul, insa el nu a vrut sa renunte la dragostea lui si barbatul a trebuit sa fie de acord.

Beatriz si-a terminat studiile si la 18 ani s-a mutat cu Robert in Marea Britanie. Cei doi s-au casatorit in 2002 si au 4 copii impreuna.

Parintii lui Beatriz nu l-au acceptat insa niciodata pe Robert in familia lor. Ei ar fi vrut ca tanara sa se marite cu un barbat bogat, cu o meserie respactabila, insa Robert lucreaza ca sofer si nu castiga multi bani.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO