Batut pana a intrat in coma. Calvarul unui copil roman adoptat in Spania

Ultima actualizare: 14-05-2012 06:31
femeie

A avut parte de o copilarie de cosmar. A fost batut 4 ani chiar de mama adoptiva pentru ca apoi sa intre in coma, stare in care se afla si acum. Este vorba despre un baiat din Romania adoptat de o familie din Spania in 2001, pe cand avea doi ani.

Cazul a fost catalogat de presa din Spania drept unul dintre cele mai grave in ce priveste maltratarea unui minor din istoria recenta a tarii.

Timp de patru ani, mangaierea mamei a fost inlocuita cu batai sistematice. Consecinta maltratarilor nu s-a lasat mult asteptata. Organismul baietelului a cedat, iar acesta a intrat in coma in 2006. Medicii sunt rezervati in ce priveste recuperarea acestuia.

In prezent, cei doi parinti adoptivi sunt judecati de o instanta din Mallorca. Acestia risca sa isi petreaca restul vietii dupa gratii. Procuratura cere pentru fiecare o pedeapsa de 45 de ani de inchisoare.

Chiar daca cei doi au divortat, iar tatal adoptiv nu si-a lovit copilul, se pare ca si acesta va plati in mod egal pentru faptul ca nu a anuntat autoritatile cu privire la situatie.

Calvarul romancei fara identitate: Ma violau de 50 de ori/saptamana


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO