Calvarul romancei fara identitate: Ma violau de 50 de ori/saptamana


Ultimul update: Joi 01 Noiembrie 2012 14:36
Data publicarii: Luni 07 Februarie 2011 14:49
Categorie: Stiri externe
Fata

Cosmarul Marinelei Badea a inceput in urma cu 3 ani, cand a cazut in plasa unor traficanti de carne vie. I-a fost furata identitatea, iar viitorul distrus. "Eram violata de 50 de ori pe saptamana de catre barbati violenti sau bauti", povesteste aceasta.

 

De la o simpla eleva de liceu din Alexandria, fata a ajuns obiect sexual in Anglia. Avea doar 17 ani cand a fost dusa in Anglia de catre doi infractori romani, Bogdan Nejloveanu in varsta de 51 de ani si fiul sau, Marius, de 23 de ani.

In 2008, cei doi au dat buzna in locuinta fetei, au rapit-o, i-au luat telefonul si actele de identitate. Apoi au tinut-o ascunsa cateva saptamani, timp in care a fost fortata sa intretina relatii sexuale cu cei doi si prietenii acestora.

"Am devenit prizoniera celor doi. Nu ma lasau sa ies din casa, nu trebuia sa fiu vazuta, mai ales ca rudele mele au anuntat politia in legatura cu disparitia mea", a povestit Marinela.

Apoi a primit o noua identitate si nimeni nu i-a mai putut da de urma. A fost momita cu o slujba intr-un hotel din Anglia de catre liderul retelei. Astfel, in aprilie 2008, Marinela a ajuns in orasul Birmingham din Anglia. A fost luata de o femeie si dusa intr-o casa din Edgbaston, unde a gasit alte doua fete din Romania.

"Eram amenintata cu moartea daca nu faceam ce mi se spunea. De multe ori eram batuta si abia mai puteam sa ma ridic din pat", a mai spus fata.

In prima zi a castigat 300 de lire, insa nu a vazut banii. Apoi a ajuns sa castige 500 de lire zilnic pentru o tura de 12 ore. Disperata, mai ales ca nu cunostea limba engleza si nu putea cere nimanui ajutorul, Marinela abia daca mai manca.

"Uneori eram obligata sa intretin relatii sexuale cu 12 barbati pe zi in loc de 10, numarul impus la inceput. Unii erau ametiti, altii violenti. Chiar daca nu erau ingrijiti si igiena personala lasa de dorit, tot eram fortata sa ma culc cu ei. A fost oribil. Acum un minut eram eleva la un liceu, iar apoi m-am trezit obiect sexual in mana unor criminali", a mai spus tanara jurnalistilor britanici.

Se pare ca singurele ocazii cand tanara se bucura de libertate erau cele cand era arestata pentru infractiuni legate de prostitutie.

"Doar atunci ma simteam in siguranta", a recunoscut Marinela.

Fata a reusit sa scape din infern abia dupa ce traficantii de carne vie au fost arestati de politia din Anglia. De altfel, infractorii au primit si cea mai aspra pedeapsa pentru proxenetism din istoria Angliei, respectiv 21 de ani de inchisoare.

Anchetatorii au dat de alte 1500 de fete din sud-estul Europei, care erau obligate sa se prostitueze. Cazul a scos la iveala faptul ca fenomenul traficului de carne vie ia amploare in Anglia, din ce in ce mai multe femei ajungand sclave sexuale.

 

 

 

 

 

 

 


 

Sursa: The Guardian

VIDEO PROTVPLUS.RO