Autocar cu pelerini făcut scrum în Mexic, după impactul cu un camion: sunt 21 morți. VIDEO

Ultima actualizare: 30-05-2019 08:07
Camion cu pelerini ars complet în Mexic - 1
youtube.com

Cel puțin 21 de oameni au murit și 30 sunt răniți, după ce un camion cu pelerini s-a ciocnit cu un camion în statul Veracruz, estul Mexicului, au raportat autorităţile locale.

"Un număr de 17 corpuri au fost scoase din autobuzul de pasageri şi două din camion. Pe drumul spre spital, unul dintre răniţi a decedat şi mai târziu altul grav rănit", a declara responsabilul pe probleme de protecţie civilă din acest stat, Guadalupe Osorno.

Imagini de la locul catastrofei în galeria foto

Pasagerii autobuzului reveneau dintr-un pelerinaj la Basilica Santa Maria de Guadalupe din Ciudad de Mexico şi se întorceau în statul Chiapas, de unde erau originari.

 

Cum s-a produs accidentul

 

Accidentul a avut loc pe o autostradă care traversa o zonă muntoasă, cu vârfuri la peste 2000 de metri, unde ceaţa complică frecvent vizibilitatea şoferilor.

Primele imagini difuzate de presa mexicană au arătat un autobuz complet ars răsturnat pe şosea şi un camion, de asemenea ars, cu partea din faţă distrusă.

Dioceza din Tuxtla Gutierrez, în statul Chiapas, a prezentat condoleanţe familiilor victimelor şi şi-a exprimat "regretele profunde", informează Agerpres.

În 2006, peste 50 de pelerini şi-au găsit sfârşitul în aceeaşi zonă atunci când autobuzul lor s-a prăbuşit într-o prăpastie, după ce autovehiculul a rămas fără frâne.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO