Au dat 2.000 de dolari pe doua sticle cu... fantome!

Dată publicare: 11-03-2010 00:00
Dată actualizare: 20-01-2012 05:22


Totul s-a intamplat in Noua Zeelanda unde sticlutele au facut o adevarata senzatie. Mii de oameni au accesat site-ul de licitatii unde erau postate, iar acum dupa adjudecarea lor, discutia a ajuns intr-un punct mort.

Avie Woodbury a postat pe internet flacoanele in care sustine ca sunt captive doua spirite nefericite. Pe scurt, niste fantome.

Greu de spus cum isi poate da seama doamna cine si cum imparte flacoanele cu pricina. Ea sustine ca le-a capturat in propria casa, cu ajutorul unui exorcist profesionist, dupa care le-a plasat in apa sfintita, ca sa le linisteasca.

Flacoanele cu fantome au facut imediat senzatie pe internet. La un moment dat, site-ul de licitatii pe care erau postate s-a blocat, din cauza accesarilor. In cele din urma, cineva a platit 2.000 de dolari pentru ele. Dar dezbaterea adevarata abia acum incepe.

Exista deja voci care cer imperativ eliberarea fantomelor, pe motiv ca oamenii n-au niciun drept sa captureze spiritele blocate intre lumea noastra si cea de Apoi.

De partea sa, castigatorul licitatiei a promis ca va crea un blog, pe care asteapta sugestii privind destinul celor doua fantome ghinioniste.

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO