Angelina Jolie, primită de Brigitte Macron la Palatul Elysee din Paris

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Actriţa Angelina Jolie a fost primită marţi după-amiază de Brigitte Macron la Palatul Elysee din Paris.

Întâlnirea a avut loc la o zi după vizita pe care vedeta americană a efectuat-o într-o tabără de refugiaţi sirieni din Iordania în calitate de trimis special al Înaltului Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi (UNHCR), a anunţat Preşedinţia franceză într-un comunicat, informează AFP, conform Agerpres.

Angelina Jolie şi soţia preşedintelui Franţei au discutat, în limba engleză, timp de peste o oră. Discuţiile au vizitat şi teme precum educaţia şi violenţele comise asupra femeilor, a precizat aceeaşi sursă oficială.

De la instalarea lor la Palatul Elysee, soţii Macron au primit mai multe vedete care promovează diverse cauze umanitare, precum Bono (lupta contra sărăciei) şi Rihanna (educaţie).

Angelina Jolie, care a ajuns la Paris pentru a participa la o campanie publicitară, a mers duminică să se întâlnească cu refugiaţi sirieni din uriaşa tabără Zaatari din nordul Iordaniei.

"Cerem membrilor Consiliului de Securitate să acţioneze pentru a rezolva acest conflict şi pentru a reconstrui pacea în Siria", a declarat cunoscuta actriţă americană.

Ea face parte dintre cele aproximativ 100 de femei care l-au acuzat în ultimele luni pe producătorul hollywoodian Harvey Weinstein de hărţuire, agresiune sexuală şi viol

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO