"Am auzit ca ai nevoie de un rinichi. Nu-l vrei pe al meu?" Gestul facut de un tanar pentru prietenul sau, viral de internet


Ultimul update: Vineri 29 Iulie 2016 07:20
Data publicarii: Marti 26 Iulie 2016 07:55
Categorie: Stiri externe

Prietenul la nevoie se cunoaste. Iar un gest care da greutate cunoscutului proverb face ocolul Internetului. Protagonist este un tanar din Texas, care se pregateste sa-i doneze un rinichi unui amic.

Acest tanar texan stia ca prietenul lui are mare nevoie de un transplant renal. Si ar fi dat orice sa il poata ajuta. Asa ca, fara sa-i spuna nimic, si-a facut analizele si a aflat ca sunt compatibili.

"Are nevoie, de mai multa vreme, de un rinichi. Tocmai i-am facut rost de unul. Hai sa-i facem o surpriza la birou" - spune tanarul.

Pe neasteptate, si-a vizitat amicul la locul de munca. A mers inarmat cu niste baloane si un carton mare pe care a scris: "Am auzit ca ai nevoie de un rinichi. Nu-l vrei pe al meu?". Coplesit de emotie, tanarul surprins de gest nu si-a putut stapani lacrimile.

Cei doi si-au impartasit trairile cu internautii, pe retelele de socializare. Iar filmuletul se apropie de un milion de vizualizari. Dubla interventie chirurgicala va avea loc saptamana aceasta.

VIDEO PROTVPLUS.RO