Al Qaeda ameninta din nou: S-ar putea sa aveti un kamikaze sub pat

06-10-2010 00:00

terorist kamikaze

Dupa ce a anuntat atacuri asupra Europei, organizatia Al Qaeda, de data aceasta din Peninsula Arabia, a lansat amenintari la adresa Arabiei Saudite.

Intr-o inregistrare referitoare la un atentat esuat care l-a vizat pe un print saudit, doi militanti ai Al Qaeda avertizeaza: "Le spunem tiranilor ca vom ajunge pana in birourile si in camerele lor", afirma Qassem al-Rimi, un lider militar al organizatiei teroriste.

"Va sfatuiesc sa va uitati, inainte de a merge la culcare, daca nu exista vreun kamikaze sau vreun obuz sub pat", adauga liderul terorist intr-o inregistrare care evoca atentatul esuat din 27 august 2009, care l-a vizat pe printul Mohammed Ben Nayef Ben Abdel Aziz, adjunctul ministrului de Interne.

Un terorist s-a aruncat in aer in locuinta printului Mohammed. "Asa cum ati atacat casele noastre, atacam si noi palatele voastre", afirma, in inregistrare, numarul doi in ierarhia organizatiei teroriste, Said al-Chihri.

Al-Qaeda in Peninsula Arabia anunta ca in 2009 intentiona sa lanseze o racheta spre un avion care transporta membri ai familiei regale saudite, la sosirea in Sanaa, capitala Yemenului.

Citeste mai multe despre planurile Al Qaeda pe www.mediafax.ro!

Sursa: Mediafax

Tags: al qaida, terorism,


VIDEO PROTVPLUS.RO