Actor din "Thor" și "Terminator", lovit de mașină după ce s-a aruncat de pe pod. VIDEO


Ultimul update: Miercuri 15 Mai 2019 10:58
Data publicarii: Miercuri 15 Mai 2019 10:19
Categorie: Stiri externe
Isaac Kappy

Actorul Isaac Kappy, cunoscut pentru rolurile din “Thor”, “Terminator: Salvation” sau “Breaking Bad“, a avut parte de un sfârșit tragic.

Bărbatul de 42 de ani s-a aruncat de pe un pod, după care a fost călcat de o mașină.

Poliția a confirmat că Isaac Kappy s-a aruncat de pe un pod din Arizona, în ciuda faptului că oameni prezenți la fața locului au încercat să-l oprească, informează The Mirror.

Kappy a fost lovit apoi de o mașină.

 

Mesajul postat pe Instagram

 

Moartea lui a survenit la câteva ore după ce actorul a scris pe Instagram un mesaj lung în care susținea că nu este un om bun, că a fost rău cu oamenii care l-au iubit, dar și că l-a trădat pe Donald Trump și pe Iisus Hristos.

“Nu sunt un tip ok. Am trădat mulți oameni și multă încredere. Am vândut droguri. Am infracțiuni fiscale. Am datorii. Mi-am abuzat trupul cu țigări, droguri și alcool. Mi-am învățat lecția prea târziu, dar poate pentru voi nu va fi. Voi încerca să-mi folosesc timpul care mi-a mai rămas pe Pământ pentru a-mi analiza faptele și pentru a-mi căuta credința în mine și în ceilalți”, a scris pe Isaac Kappy pe Instagram.

 

 

 

Aceleași idei le-a exprimat actorul într-o video postat pe rețelele de socializare.

Isaac Kappy a ajuns în anul 2018 pe primele pagini ale ziarelor din SUA după ce a fost acuzat că, în timpul unei petreceri, a strâns-o de gât pe Paris, fiica lui Michael Jackson.

De asemenea, actorul american l-a acuzat public pe Seth Green de pedofilie. Poliția investiga toate aceste cazuri.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: The Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO