A vrut sa doneze o punga cu haine vechi, dar a facut o descoperire spectaculoasa. Comoara ascunsa printre vechituri

Dată publicare: 17-02-2017 08:31
Dată actualizare: 20-02-2017 06:55


O femeie din California a facut, zilele trecute, o donatie generoasa. Dar fara sa stie! A vrut sa scape de o haina veche, in buzunarul careia erau opt mii de dolari.

Insa un canadian are o poveste si mai interesanta. A trimis la un centru de reciclare un televizor vechi in care erau pusi deoparte 100.000 de dolari.

Linda Hoffman a lasat la un centru de colectare din California o sacosa cu haine vechi pe care s-a hotarat sa le doneze. Nici prin gand nu i-a trecut ca face, fara voie, o donatie mult mai generoasa. Si asta pentru ca in buzunarul unei haine a sotului ei se aflau opt mii de dolari.

De sase ani, Bob economisea, in secret, bani, dar nu in pusculita.

Au trecut doua zile pana cand si-a dat seama ca haina a disparut, cu tot cu mica avere.

I-a spus sotiei si amandoi au dat fuga la centrul de donatii. Angajatii au scotocit prin maldarul de haine vechi, insa degeaba.

Dupa o noapte in care amandoi s-au dat de ceasul mortii, a venit si vestea buna. O angajata gasise, pana la urma, banii si i-a restituit.

Angajata: "Nu mi-a venit sa cred, dar gasisem banii, si inima imi batea nebuneste."

Linda: "As spune ca a fost un miracol. Sunt bucuroasa ca exista oameni cinstiti si le sunt recunoscatoare din tot sufletul."

Bob a marturisit ca a strans banii ca sa-si duca sotia intr-o excursie in Italia, cadou de pensionare.

Si un canadian a pus bani deoparte. Acum aproximativ 30 de ani, a ascuns o suta de mii de dolari intr-un televizor, pentru a-i lasa familiei mostenire. Dar, timpul a trecut si a uitat de ei.

Zilele trecute s-a hotarat sa scape de televizorul care il incurca prin casa. I l-a dat unui prieten, care l-a dus la un centru de reciclare.

"Unul dintre angajatii nostri a inceput sa desmembreze un televizor vechi si a descoperit inauntru o cutie, cu o mare suma de bani."

Erau si cateva documente in cutie, cu ajutorul carora politia l-a gasit pe proprietarul de drept. Care a primit banii, dar si un sfat - "Data viitoare sa-i depuna la banca!"
 


VIDEO PROTVPLUS.RO