A stranutat glontul cu care a fost impuscat! L-a scos pe nara

Dată publicare: 11-01-2011 00:00
Dată actualizare: 20-10-2012 04:01


Un italian de 28 de ani se poate considera un om incredibil de norocos. Barbatul, pe numele sau Darco Sangermano, sarbatorea Anul Nou pe strazile din Napoli cand a fost impuscat in cap cu un pistol de calibrul 22, scrie The Telegraph.

Napoli este un oras cunoscut din Italia, mai ales pentru petrecerile periculoase care au loc aici de Revelion, multe dintre acestea implicand focuri de artificii impresionante si impuscaturi, anunta Telegraph.

Glontul cu care a fost ranit barbatul i-a intrat prin partea dreapta a capului, a trecut prin spatele orbitei si a ramas fixat la nivelul narilor. Darco a fost transportat la spital imediat dupa miezul noptii, caci sangera puternic, insa in asteptarea medicilor a stranutat, iar glontul a iesit pe nara dreapta.

Tanarul "a fost operat timp de cateva ore de chirurgi, pentru a i se indeparta aschiile de os ramase, iar doctorii l-au asigurat ca nu-si va pierde vederea, chiar daca momentan aceasta ii este putin incetosata”, a declarat unchiul barbatului pentru publicatia britanica citata.

Darco urmeaza sa faca o operatie cu laser in urmatoarele saptamani, pentru ca leziunile de pe retina sa fie pe deplin vindecate.

Italianul s-a intors acasa imediat dupa ce a fost externat din spital. Medicii au explicat ca incidentul nu i-a provocat daune prea mari barbatului deoarece glontul a intrat prin osul temporal in apropierea tamplei. Acest lucru i-a incetinit viteza, trecand apoi prin spatele spatele orbitei, fara a o afecta.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO