A paralizat de la un stranut!


Ultimul update: Vineri 06 Iulie 2012 14:58
Data publicarii: Miercuri 28 Octombrie 2009 00:00
Categorie: Stiri externe
Stranut

Britanica Victoria Kenny, in varsta de 52 de ani, mama a trei copii, a ramas paralizata dupa… un banal stranut. Smucitura a fost atat de puternica incat si-a frant coloana.


In aprilie 2007, femeia se uita linistita la televizor, cand a simtit ca-i vine sa stranute. Ce a urmat aproape ca i-a distrus viata. A stranutat cu putere si deodata a simtit o durere puternica in spate. Nu a mai putut sa mearga si nu-si mai simtea bratele.

Orice incercare de a sta in picioare ii provoca dureri insuportabile. Sotul femeii a chemat o ambulanta si imediat aceasta a fost dusa la spital, insa medicii nu i-au gasit leacul timp de doi ani.

Femeia a fost nevoita sa renunte la slujba si abia daca mai iesea din casa, din cauza durerilor ingrozitoare. Au fost momente cand era atat de deprimata, incat s-a gandit chiar sa-si ia zilele.

Acum, printr-un nou tip de interventie chirurgicala, Victoria poate merge din nou, s-a intors la locul de munca si tot ce-i aduce aminte de neobisnuitul incident sunt orele de fizioterapie.
 

Sursa: The Sun

Tags: curiozitati,

A cazut prin acoperis de patru ori! Dar insista...
Umbla baut cu un fotoliu...motorizat!
VIDEO PROTVPLUS.RO