A intrat in sectia de politie si a inceput sa traga in ofiteri. Video


Ultimul update: Miercuri 07 Noiembrie 2012 00:25
Data publicarii: Sambata 29 Ianuarie 2011 11:40
Categorie: Stiri externe

O sectie de politie din Detroit a fost zilele trecute scena unui dramatic schimb de focuri. Autoritatile au dat publicitatii imaginile care arata cum un barbat de 38 de ani patrunde in cladire si trage cu o pusca spre ofiterii in uniforme.

Activitate de rutina in Sectia 6 de Politie din Detroit. Ofiterii par a discuta despre ordinea de zi a turei abia incepute. Nimeni nu observa intrarea in cladire a unui barbat, care, fara sa spuna o vorba, scoate o pusca si incepe sa traga.

Primul foc nimereste o femeie ofiter, care din fericire purta vesta antiglont. Cosmarul este insa abia la inceput.

Focurile de arma, tipetele si incercarile eroice ale ofiterilor, rand pe rand raniti, de a curma sminteala agresorului continua inca un lung minut.

Dupa ce s-au aruncat la podea si au incercat sa se adaposteasca dupa un birou, politistii si-au scos propriile arme din toc si au ripostat.

Gloantele zburau in toate directiile. Cand un politist se ridica pentru a-l ochi pe agresor, colegii lui trageau focuri de acoperire.

Spre uluirea politistilor, agresorul nu se sinchisea de propria soarta. Asa ca s-a aruncat peste mobilierul ce forma receptia si chiar a dat ocol unui birou mai mic. Tinea mortis sa ajunga fata in fata cu oamenii in uniforma.

Ranit si el, agresorul a fost apoi dezechilibrat de un cos de gunoi azvarlit spre el de un ofiter. In cele din urma, Lamar Moore a cazut la pamant si nu s-a mai ridicat.

Daca autoritatile se bucura ca politistii raniti se vor face bine, vor in schimb sa se asigure ca un asemenea incident nu se va repeta. Si niciun individ inarmat cu o pusca nu va mai putea intra nestingherit intr-o sectie de politie.

Daca nu se cunosc exact motivele atacului, s-a stabilit totusi ca in urma cu o zi fratele barbatului fusese condamnat la 60 de ani de temnita pentru o dubla crima.

Tags: violente,

Minte bolnava. A ucis sute de bebelusi pe care ii depozita in casa
Impuscat in cap! Roman executat in fata casei din Londra
Accident sau sinucidere! Doua surori gemene, impuscate in cap pe un poligon
VIDEO PROTVPLUS.RO