A inselat-o cu mama ei. L-a iertat. Apoi a trecut la vecina

Ultima actualizare: 08-10-2012 00:31
Irene Whitelaw

Nimeni n-o poate acuza pe englezoaica Irene Whitelaw ca nu a incercat sa faca tot posibilul sa-si salveze casnicia. Asta dupa ce sotul ei, Andy Simpson, a avut o aventura cu soacra, iar apoi s-a incurcat cu cea mai buna prietena a nevestei.

Problemele celor doi au inceput sa apara cand s-au mutat impreuna la mama Irenei, in 2002. Irene, in varsta de 35 de ani, declara ca Andy nu s-a inteles niciodata prea bine cu soacra sa. Mai mult, aceasta il detesta si nu a fost de acord ca cei doi sa intemeieze o familie.

Intr-o seara i-a surprins pe cei doi tinandu-se de mana, dar Andy, in varsta de 42 de ani, a linistit-o sustinand ca o consola pe soacra care tocmai isi pierduse sotul. Banuitoare, sotia l-a intrebat daca se intampla ceva intre ei, dar el a negat vehement. Dupa doi ani femeia a descoperit adevarul.

Cand s-a intors dintr-o excursie, Irene a gasit un biletel intre cei doi iubareti, care nu se asteptau ca aceasta sa ajunga mai devreme. Marlene, mama Irenei, in varsta de 60 de ani, scria ca de-abia asteapta sa inceapa o noua viata alaturi de ginerele sau si visa sa fuga impreuna cu el. Andy i-a raspuns biletului, sugerandu-i sa o ia mai moale.

Enervata pana la culme, Irene i-a spus lui Andy ca stie adevarul. Acesta a fugit de acasa. Femeia s-a intors la mama ei si cand a inceput s-o intrebe detalii despre relatia ei cu Andy, Marlene a raspuns "ca e mai buna la pat decat ea".

Irene si-a luat cei doi copii -Jamie and Lee - pe atunci de sase si trei ani si a plecat la niste rude. A mai primit o lovitura: acestea stiau de un an de aventura, dar nu au putut sa-i spuna.

Andy a incercat sa se sinucida, iar Irene l-a vizitat la spital si l-a iertat. In 2004, familia s-a mutat intr-o casa noua. Irene s-a imprietenit cu o vecina, Lynn McNab, in varsta de 42 de ani.  La o petrecere, Irene l-a auzit pe Andy cum o lauda pe Lynn pentru felul in care danseaza. Irene l-a intrebat daca are o relatie cu vecina, dar el a negat. Peste o saptamana Lynn si Andy s-au mutat impreuna.

Irene a divortat intr-un final de Andy si incearca sa-si refaca viata. Cel mai greu i-a fost femeii sa le spuna copiilor ce a facut tatal lor.

Sursa foto: The Sun

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO