A castigat 226 de milioane de dolari dar nu renunta la slujba de noapte

Ultima actualizare: 09-10-2012 19:33
Jacki Cisneros

Jacki Cisneros, reporter de noapte la NBC News, in Los Angeles, spune ca va continua sa lucreze chiar daca acum a intrat in randul milionarilor, dupa ce a castigat fabuloasa suma la loto.

“Nu-mi pot imagina cum sa nu muncesc. Este un concept strain pentru mine”, a spus Jacki Cisneros, ale carei picioare “s-au blocat” si a inceput “sa rada si sa planga” atunci cand a aflat vestea cea mare de la sotul ei, Gilbert.

In mod surprinzator, si-a incheiat schimbul si chiar a aparut la serviciu a doua zi. Cel care a cumparat biletul la loterie a fost sotul ei. Dintr-un impuls, spune acesta.

Jacki Cisneros nu este singura milionara care a ales sa nu renunte la serviciu. In septembrie 2009, Luke Pittard, din Marea Britanie s-a intors dupa tejgheaua de la fast-food-ul unde lucra, dupa 18 luni de la castigarea unui premiu de 1,9 milioane de dolari. A spus ca ii era dor de slujba platita cu 28 de lei pe ora.

Si mama a patru copii, Maria Murray din Bristol, Marea Britanie, nu a putut sa renunte la slujba de la un restaurant de mana a doua, dupa ce a castigat 1,4 milioane de dolari.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO