A ajuns somer pentru ca a spulberat un om de zapada de pe sosea

Ultima actualizare: 14-10-2012 03:08

Una e sa-ti pierzi slujba de sofer de autobuz daca, Doamne fereste, lovesti un pieton. Dar cum vi se pare ideea de a ramane somer dupa ce spulberi un om de zapada aparut pe sosea?

Nu e gluma, a patit-o un american dupa ce scena "accidentului" a fost postata pe internet. Scena s-a petrecut intr-un orasel din Illinois si a fost un caz clasic de fuga de la locul accidentului.

Pentru soferul de autobuz a fost o circumstanta agravanta faptul ca in aceeasi inregistrare se vede cum o alta masina ocoleste cu grija intrusul de pe carosabil.

Chiar daca unii au considerat ca soferul nu a facut decat sa inlature un obstacol din drum, sefii sai au adus cazul in fata comisiei de disciplina. Pus in fata unei suspendari si a unei penalizari salariale, omul a preferat sa-si dea demisia.

Imediat pe internet au aparut comentarii in care cei care au vazut filmuletul spun ca soferul ar fi putut sa anunte accidentul si la urgenta.

Dupa incidentul cu omul de zapada spulberat, cei care au postat inregistrarea video pe Internet si-au regretat ghidusia.

Ba au creat si o pagina pe Facebook boteazata " salvati-l pe soferul de autobuz". I-au poftit apoi si pe altii sa posteze acolo diverse inregistrari cu acte de tortura asupra oamenilor de zapada.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO