174 de cărți de identitate descoperite în casa unui român din Italia. Ce au aflat anchetatorii

Ultima actualizare: 25-03-2019 22:32
carabinieri
iStock

Un român de 31 de ani a fost arestat după ce Curtea de Apel din Torino l-a găsit vinovat de furt și falsificare de documente.

La finalul anului trecut, românul a fost prins întâmplător de o patrulă a poliției. Bărbatul, care se afla pe stradă la o oră înaintată din noapte, a reacționat suspect la vederea unei mașini de poliție, relatează torinoggi.it.

Când a văzut mașina, bărbatul a început să fugă și a încercat să se ascundă într-o scară de bloc, însă a fost prins. În momentul în care i s-a cerut să se identifice, el a prezentat documente despre care polițiștii au stabilit că erau false.

A urmat o anchetă amănunțită, ocazie cu care s-a făcut și o percheziție la domiciliul românului. În apartamentul său s-a descoperit un colet cu 174 de cărți de identitate italiene necompletate.

Din verificări s-a stabilit că acestea fuseseră furate în cursul anului 2016, din Primăria Front Canavese. Românul ar fi completat cu date de identitate fictive mai multe formulare. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO