170 de ambarcatiuni prezentate in premiera mondiala la Cannes. Ce modele i-au cucerit pe vizitatori

Ultima actualizare: 04-11-2012 18:52

La Cannes puteti gasi tot ce e mai nou in materie de ambaractiuni. Salonul de pe Riviera franceza, unul dintre cele mai renumite din lume, expune 580 de vase, dintre care o treime sunt prezentate in premiera mondiala.

Pe mare pluteste ca orice barca cu motor, pe plaja se deplaseaza pe senile. Aceasta "amfibie" e numai buna pentru traversarea nisipului ud, mai ales dupa retragerea apelor, la reflux.

Cum ambarcatiunea cu senile n-are nevoie de cheu la care sa ancoreze si nici de remorca speciala pentru a fi miscata pe uscat, vizitatorii sunt imediat cuceriti. Si mereu surprinsi.

James Bond ar putea opta si el pentru un anumit model. Apesi pe un buton si suprafata interioara a barcii se extinde, daca ai nevoie de spatiu, atunci cand ancorezi in larg. La fel, revine la forma initiala si poate porni in cursa cu viteza maxima.

Doua locuri de exceptie de pe Riviera franceza, vechiul port si portul Pierre Canto, abia fac fata sutelor de ambarcatiuni expuse, dintre care peste 170 sunt noutati absolute. Iar vizitatorii au ocazia unica sa le incerce in scurte iesiri pe mare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO