Planurile lui Mark Zuckerberg pentru 2019. Fondatorul Facebook are o surpriză pentru fani


Ultimul update: Miercuri 09 Ianuarie 2019 14:48
Data publicarii: Miercuri 09 Ianuarie 2019 14:41
Categorie: iLikeIT
Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, dezvăluie care sunt planurile lui pentru 2019. După ce anul trecut s-a concentrat pe “repararea” Facebook, Zuckerberg și-a propus pentru anul acesta o nouă abordare.

Provocarea în plan personal a șefului Facebook este de a găzdui “o serie de discuții despre viitorul tehnologiei în societate, despre oportunități, provocări, speranțe și anxietăți“, relatează The Guardian

“Odată la câteva săptămâni voi avea discuții cu lideri, experți, oameni semnificativi pentru comunitatea noastră, din diferite domenii de activitate. Voi încerca diferite formate, pentru a păstra lucrurile mai interesante”, a scris Zuckerberg pe pagina sa de Facebook. Întâlnirile vor fi transmise în direct pe Facebook, Instagram și alte rețele de socializare.

Zuckerberg spune că aceste discuții vor explora o serie de întrebări la care răspunsul său a fost în mod tradițional "mai mult Facebook". "Ne dorim ca tehnologia să continue să ofere mai multor oameni o voce sau oare tradiționaliștii vor controla ce idei pot fi exprimate? ... Într-o lume în care multe comunități își pierd vocea, ce rol ar putea să joace Internetul în consolidarea structurii noastre sociale?", se întreabă Zuckerberg.

Făcând un bilanț al anului 2018, Zuckerberg a scris că este mândru de ceea ce a reușit să facă, după ce gigantul american a traversat poate cea mai negativă perioadă din istorie.

Facebook a avut de înfruntat acuzații privind dezvăluirea datelor personale a zeci de milioane de utilizatori și a fost nevoit să explice cum a fost posibil ca Rusia să se folosească de această platformă pentru a influența alegerile prezidențiale din 2016. “Sunt mândru de progresele făcute“, a scris Zuckerberg.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: The Guardian