iLikeIT. Jocul săptămânii, un clasic la 9,50 lei. Play Frontiers: Tower Defense

Dată publicare: 20-03-2021 10:44
Dată actualizare: 20-03-2021 10:44


Jocul săptămânii costă 9 lei și 50 de bani și te poate ține ocupat câteva zile. Propunerea de astăzi e un tower defense pur și simplu... eu am vrut acest joc de cuvinte. Hai să dăm play la Frontiers: Tower Defense.

 

Tower Defense este un gen de joc extrem de popular de câțiva ani încoace. E simplu de jucat și iată, că și după atâtea veacuri, încă mai sunt dezvoltatori care reușesc să atragă atenția. De ce să joci acest joc, îți explică Marian Andrei la ILikeIT.

Rețeta este atât de simplă, încât la fel de bine poate să cadă în extrema cealaltă... Dar, să revenim la Frontiers. Grafică 2D, coloană epică exact ca-n Age of Empires... din când în când și niște benzi desenate care să dea și-un pic de poveste... Și-apoi vine momentul pentru invazie.

Contra-cost trebuie să construiești turnuri pe care trebuie să le plasezi în puncte strategice. Arcașii trag repede dar fără impact mare, soldații opresc pentru moment invazia, magii buni pe daună dar trag rar iar tunurile sunt bune de la distanță.

În funcție de buget și de stilul de apărare, trebuie să alegi strategia corectă care-ți poate asigura trecerea la următorul nivel. Pierzi câte un pic din viață cu fiecare soldat care reușește să treacă de apărare. Unul-doi poate să mai scape, nu e chiar așa grav...

Eu aș da nota 10 pentru joc, mai ales că o dată plătit nu mai ai probleme nici cu reclamele, nici cu băgat extra bani în joc ca să blochezi mai bine invazia. N-are rost. Așadar, Kingdom Rush Frontiers. Spor la joacă.