iLikeIT. Gadgeturi impresionante prin .. inutilitate: casca 3D si boxele audio cu fantana arteziana

Ultima actualizare: 18-10-2013 06:47

Uneori planeta pare ca se plictiseste de atatea gadgeturi noi. In astfel de momente apar noutatile care ne impresioneaza cu… inutilitatea lor.

Unele incearca sa reinventeze calculatorul, altele .. tastatura sau castile. George Buhnici are cateva exemple despre ce nu merita cumparat zilele acestea.

Ati omorat un zombie. Daca v-ar vedea cineva pe strada facand asa, ar zice ca sunteti ticniti. Si totusi, acesta este efectul castilor 3D, pentru ca poti sa incepi sa te joci cu prieteni, poti sa te vanezi prin oras cu ei, in functie de cum intorci capul, in ce loc de uiti, sunetul trece dintr-o casca in alta, pentru ca este 3D.

Casca are in banda de sus un accelerometru si o busola, care sunt folosite de aplicatiile speciale. Spre exemplu, in programele de navigare vei avea propriul ghid, care-ti va da toate detaliile cladirii la care te uiti. O idee ciudata, dar care poate fi fructificata frumos.

Iata insa o alte idee grozava, pusa stupid in aplicare. Arata ca o foaie de hartie, dar nu este o foaie de hartie, ci o tastatura. Si nu orice fel de tastatura, ci una desteapta, wireless, pe care o poti conecta la orice accesoriu. Aici o avem deja conectata la o tableta si functioneaza simplu, atunci cand merge. Iarasi? Se tot deconecteaza..

Avem cea mai subtire tastatura din lume, dar ce ziceti de cel mai mare telefon din lume? Are o autonomie de 3 luni si vine si pe auriu. Este si cel mai mare handsfree facut vreodata, pentru ca poate fi folosit ca accesoriu la smartphone-ul din buzunarul tau.

Ei, iata ca in sfarsit telefoanele revin la origini, atunci cand telefonul mobil rezista in stand-by o luna. Are si bluetooth si functioneaza. Daca esti invidios pe autonomie, exista poseta pentru doamne si domnisoare care incarca smartphone-ul. Vine pe bej sau albastru si poate fi asortata la rochiile de seara.

Nu e chiar frumos sa te uiti in poseta unei doamne, mai ales cand e din piele de crocodil albastru, dar in interior se afla acumulatorul. Telefonul intra frumos la locul lui, se mufeaza si se incarca.

Insa premiul pentru cel mai mare gadget se duce anul acesta la chinezi, pentru ... boxa cu fantana arteziana.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO