iLikeIT. Drone de ultimă generație. Ce funcții au cele mai noi modele de pe piață

Ultima actualizare: 23-12-2021 12:23
iLikeIT. Drone de ultimă generație. Ce funcții ...
iLikeIT. Ce știe să facă drona DJI Mavic 3 și ...

Astăzi zburăm și înotăm alături de drone de ultimă generație. Ce știu să facă cele mai noi modele de pe piață.

Drona DJI Mavic 3 abia ajuns în România și este plină de senzori, fiind astfel aproape imposibil de prăbușit. Sunt senzori cu infraroșu sau cu localizare prin sunet și pot fi foarte eficienți inclusiv la viteze mari.

O astfel de dronă poate să meargă, în teorie, până la 6.000 de metri altitudine, și poate să urce până la 6-7 metri pe secundă. Modelul este destul de rapid și este gândit pentru filmare. Drona DJI Mavic 3 costă undeva la 11.000 de lei, iar camera de față are un senzor mult mai mare decât ce găsim pe telefoanele mobile și este folosită deja pentru cinematografie. Camera este proiectată de Hasselblad, iar această dronă a înlocuit deja elicopterele în industria cinematografică.

Drona FIFISH V6 S, care se găsește foarte greu în România, este una subacvatică și are un cablu lung de 100 de metri conectat la o telecomandă. Rezistă până la 100 de metri adâncime, deci are o rezistență foarte bună la presiune.

În zona de buget avem drona Hubsan Zino, care costă undeva la 1.500 de lei. Are camera mai mică, dar știe să filmeze 4K.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO