iLikeIT. Care este cea mai buna tableta din 2013: Lenovo Yoga, iPad Air, Nexus 7, Asus Transformer

Ultima actualizare: 09-01-2014 06:59

Care este cea mai buna tableta din 2013? E o intrebare simpla cu un raspuns tare complicat. Asistam la o explozie de modele noi de la toate numele mari in domeniu.

De la un singur model de succes in 2010, am ajuns sa avem competitori seriosi pe fiecare segment de diagonala de la 7 la 10 plus cateva modele exotice care isi pregatesc intrarea pe piata.

Cele mai noi si mai tari au intrat pe mainile prietenilor nostri: Dan Dragomir, Andrei Garbea si Marian Andrei.

Fiecare crede ca tine in mana un castigator: Galaxy Note, iPad, Nexus sau Lenovo Yoga.

-► Lenovo Yoga este cea mai noua tableta de pe piata. Se lauda cu 18 ore de autonomie, plus accesori care o transforma intr-un mini-laptop, numai bun de luat la drum. Are dotari de top, procesor quad-core si 1 GB de RAM, insa modelul este Mediatek, adica nu foarte performant, in comparatie cu altele.

-► iPad Air este cea mai popualar tableta a momentului. Este mai usoara decat celelalte modele Apple, iar bateria tine aproximativ 12 ore. Un lucru important este faptul ca conecteaza la ecosistemul Apple.

-►iPad Mini are dimensiunea perfecta pentru buzunar si vine cu acelasi procesor care se gaseste si iPad Air.

-►Pe segmentul de 7 inch una dintre cele mai performante tablete este Nexus 7 2013, cu un pret foarte bun.

-► Un alt jucator important este Asus Transformer Pad TF701T, un gadget care imbina tableta cu laptopul, avand incorporata o tastatura detasabila.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO