Si-a dat demisia de la Microsoft si a facut o avere dintr-un joc online. Care este sfatul sau

Ultima actualizare: 13-09-2012 08:58
Si-a dat demisia de la Microsoft si a facut o aver...
BRANKO MILUTINOVIC howtoweb...
MAX NIEDERHOFER howtoweb...
MICHAEL BREIDENBRUECKER howtoweb...
MARTIN BRYANT howtoweb...

Capitala internetului s-a mutat la Bucuresti. Si e a doua oara cand se intampla. Guru si specialisti de la varful retelei globale vin deja tot mai des la Bucuresti unde se discuta aprins despre viitorul internetului.

Si se iau decizii "grave". Adunarea parlamentara online a decis ieri ca internetul asa cum il stim se incheie. Nu va speriati. Se incheie numai un episod, pentru ca tanarul internet trece intr-o noua etapa. Tot mai multi dintre noi acceseaza internetul in miscare si nu o mai facem doar ca sa citim presa ori pentru filme. Mai nou toata lumea se joaca pe retele sociale sau interactioneaza pe mobile, iar unde oamenii se simt bine incep sa cheltuiasca. Asa au ajuns multi-milionari din distractie cei pe care ii veti cunoaste imediat.

Sute de persoane vin la conferinte precum How to Web sa ii asculte pe oameni ca Branko. Tanarul care vorbeste engleza cu accent este un sarb, devenit guru al jocurilor pe internet. Aplicatia lui se numeste TopEleven si tine ocupati 3 milioane si jumatate de utilizatori inregistrati din toata lumea, inclusiv din Romania. tot ce trebuie sa faci este sa antrenezi virtual o echipa de fotbal.

Nu ii place sa vorbeasca despre bani, insa recunoaste ca a depasit pragul primelor sase zerouri dupa o metoda simpla.

"Am lucrat la Microsoft impreuna cu prietenii mei din facultate. Sunt inginer. Mi-am dat demisia, am revenit in Serbia si am facut asta. Cel mai bun lucru pe care l-am facut vreodata. Spuneti-le tuturor sa demisioneaze si sa vina acasa sa faca ceva grozav impreuna cu prietenii" spune Branko Milutinovic, fondator Top Eleven.

Urmatorul succes se anunta muzica... reactiva. Adica melodia se schimba de fiecare data cand alergi spre exemplu. Nici domnul din imagine nu este angajat ci patronul propriei afaceri. A strans deja finantare de jumatate de milion de euro dar se pregateste sa fac profit de luna viitoare pe ritmuri hiphop.

Si tot la capitolul muzica, tanarul din imagine tocmai si-a transformat in euro, actiunile din Last.fm, un site de muzica vandut recent pentru 300 de milioane de euro. Acum sta cu ochi pe proiecte pe care sa le cumpere din Romania si se gandeste la urmatorul mega succes.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO