Marile secrete ale fondatorului Facebook, tradate de defectiunea propriului produs. GALERIE FOTO

Ultima actualizare: 31-10-2012 00:20
Mark Zuckerberg

Cateva fotografii de pe contul privat de Facebook al fondatorului companiei, Mark Zuckerberg, au fost facute publice, dupa ce o persoana a reusit sa acceseze pagina din cauza unei caderi temporare a site-ului.

Se pare ca aceeasi cadere poate permite oricui accesul in contul tau privat de Facebook. Din cauza acestei probleme, informatii sau fotografii confidentiale pot deveni publice.

Reprezentantii companiei deja au anuntat ca se ocupa de remedierea acestei probleme.

Insa, datorita acestei defectiuni, utilizatorii au avut acces la cele mai bine ascunde secrete ale fondatorului Facebook.

Imaginile au devenit un viral pe net, dupa ce inginerul de software Mike Rundle a postat un link catre ele pe un site de photo sharing.

In majoritatea fotografiilor private, Mark Zuckerberg, care la 27 de ani a ajuns sa aiba o avere de 17,5 miliarde de dolari datorita Facebook, este alaturi de iubita lui Priscilla Chan, in casa lor de 7 milioane de dolari.

In alte fotografii, Mark Zuckerberg este surprins omorand o gaina. Aceasta, dar si alte fotografii, au fost considerate ca fiind “inadecvate” imaginii pe care fondatorul Facebook si-a construit-o.

Sunt si fotografii in care Mark Zuckerberg apare in prezenta presedintelui Statelor Unite si a altor oficiali.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO