KFC si Pizza Hut recruteaza 450 de persoane pentru restaurantele ce vor fi deschise in 2016, in Romania. Cum te poti inscrie

Ultimul update: Duminica 13 Martie 2016 07:20
Data publicarii: Joi 10 Martie 2016 12:41
Categorie: Financiar
Joburi

Lanturile de restaurante KFC si Pizza Hut, prezente in 23 de orase din Romania, recruteaza 450 de persoane pentru restaurantele pe care urmeaza sa le deschida pe parcursul anului 2016, potrivit unui comunicat al companiei.

In cadrul companiei KFC candidatii pot opta pentru posturi de casier sau un job in bucataria restaurantelor. La Pizza Hut, locurile de munca pentru care candidatii isi pot depune un CV sunt de ospatar, casier sau bucatar.

Dupa aproximativ un an de la angajare, membrii echipei KFC care au performante bune intra in programul de Manager Trainee, avand astfel ocazia sa invete notiuni de management specifice activitatii din restaurant, sa conduca o echipa si sa se implice in experienta oferita clientilor, precizeaza compania.

'Stim ca este greu pentru tinerii fara experienta sa isi gaseasca un loc de munca. De aceea, noi le oferim sansa de a lucra pentru un brand international alaturi de care au posibilitatea sa-si dezvolte o cariera. Angajatii KFC si Pizza Hut beneficiaza de training-uri dedicate si au sansa de a avansa rapid in cariera, intr-o echipa tanara, energica, pozitiva si ambitioasa. De asemenea, incepand cu luna februarie, am crescut salariile angajatilor cu o medie de 20% la nivel de restaurant. Cele doua retele de restaurante sunt in continua dezvoltare, astfel ca avem disponibile locuri de munca in foarte multe orase din Romania. In aceasta perioada cautam peste 450 de colegi noi pentru restaurantele KFC si Pizza Hut pe care le vom deschide anul acesta la nivel national', arata Mark Hilton, Franchise Business Consultant KFC si Pizza Hut Romania, intr-un comunicat remis, joi, AGERPRES.

Cei interesati de un loc de munca la KFC sau Pizza Hut au posibilitatea de a obtine un post fara experienta prealabila, varsta minima pentru angajare fiind de 16 ani. Pe langa salariul de baza, angajatii celor doua lanturi de restaurante primesc bonuri de masa si bonusuri trimestriale, in functie de performante. De asemenea, se acorda cresteri salariale corelate cu vechimea acestora. Un alt beneficiu il constituie programul flexibil, pe care acestia il pot adapta in functie de necesitati. Ei pot opta fie pentru program full time sau part time de patru sau sase ore, fie pot lucra doar in weekend (vinerea, sambata si duminica).

Se cauta peste 600 de persoane pentru jobul la stat platit cu peste 5.000 lei NET. Ce test trebuie sa treaca candidatii

In acest an, in lunile martie si aprilie, lanturile de restaurante KFC si Pizza Hut participa la doua mari targuri de recrutare, in mai multe orase ale tarii, la Targul de Cariere si Angajatori de Top.

Retelele de restaurante KFC si Pizza Hut au peste 3.200 de angajati la nivel national.

KFC Corporation, cu sediul in Louisville, Kentucky, este cel mai popular lant de restaurante specializat in produse din carne de pui din lume. KFC este recunoscut prin Reteta Originala, Extra Crispy, Kentucky Grilled Chicken si Extra Crispy Strips, Aripioare picante, Go Cups, Famous Bowls, Pot Pies, sandvisuri de pui proaspat preparate, biscuiti si garnituri.

Exista peste 19.400 de locatii KFC in 120 de tari, KFC Corporation fiind subsidiara a Yum! Brands, Inc., Louisville, Ky.

In Romania, lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network si numara 58 de restaurante atat in Bucuresti, cat si in Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov.

Pizza Hut, lantul de restaurante cu un concept casual, opereaza pe piata romaneasca din 1994 sub contract de master franciza acordat companiei American Restaurant System. Pizza Hut a deschis primul restaurant in 1994, iar in prezent detine zece restaurante in Bucuresti, doua in Cluj si cate unul in Iasi, Constanta, Ploiesti, Timisoara, Brasov si Oradea.

Yum! Brands, Inc., cu sediul in Louisville, Kentucky, detine peste 41,000 restaurante in peste 125 de tari si teritorii. Yum! ocupa locul 216 in lista Fortune 500, cu venituri de peste 13 miliarde de dolari.

Marcile de restaurante detinute de companie - KFC, Pizza Hut si Taco Bell - sunt liderii globali in materie de produse alimentare din categoriile pui, pizza si stil mexican. In afara Statelor Unite, Yum! Brands deschide in medie peste cinci restaurante noi pe zi, fiind astfel lider in dezvoltarea internationala de retail.
 

Joburi Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Agerpres

Joburi pentru romani in Europa. Marea Britanie si Germania ofera cele mai multe locuri de munca

Joburi pentru romani in Europa. Marea Britanie si Germania ofera cele mai multe locuri de munca

Se cauta peste 600 de persoane pentru jobul la stat platit cu peste 5.000 lei NET. Ce test trebuie sa treaca candidatii

Se cauta peste 600 de persoane pentru jobul la stat platit cu peste 5.000 lei NET. Ce test trebuie sa treaca candidatii

Tot mai multi straini vin la noi in tara pentru a munci. Unde se angajeaza miile de chinezi si indieni care lucreaza legal

Tot mai multi straini vin la noi in tara pentru a munci. Unde se angajeaza miile de chinezi si indieni care lucreaza legal

bec, energie

Prețurile la electricitate ar trebui să scadă. Cum și-au păcălit furnizorii de energie clienții

România a folosit mai puţin de 5% din banii oferiţi de UE. Reacţia Guvernului

Primarul cu cel mai mare salariu din România. Câștigă mai mult decât Klaus Iohannis

Voucher de 500 $ de la Carrefour sau Lidl. Frauda din spatele acestui mesaj pe WhatsApp

Iohannis: "PSD are un hobby din a schimba tot ce funcţionează". Ce spune despre pilonul II

Paradox economic. Țara din UE care are prea mulți bani și pierde masiv din această cauză

pensii

Scandalul pensiilor continuă. Planul anunțat de Eugen Teodorovici pentru Pilonul 2

FMI a revizuit în creștere, la 5,1%, estimarea privind evoluția economică a României în 2018

Românii nu vor avea limitări la numărul de mașini second-hand cumpărate

Românii au pierdut 1,1 miliarde de euro la Pilonul II. Legea nu a fost respectată

Leul se apreciază în fața principalelor valute. Euro scade sub 4,65 lei

Reguli noi pentru cei care trimit peste 2.000 de euro din străinătate. Măsurile, criticate