Cum arata insula care costa cat un apartament in Bucuresti. GALERIE FOTO


Ultimul update: Sambata 31 Martie 2012 13:28
Data publicarii: Marti 12 Iulie 2011 10:57
Categorie: Stiri Economice
Insula

Poate parea paradoxal, insa criza economica are si partile ei bune: scad preturile la orice, de la apartamente, la masini, terenuri si, mai nou, insule.

Credeti ca doar celebritati bogate ca Johnny Depp sau Richard Branson isi pot permite o insula proprietate personala? Ei bine, acum exista si oferte la pretul unui apartament cu trei camere in Bucuresti.

Poate ca Sully Island nu arata ca insulele celebritatilor, dar are un trecut de legenda – a fost detinuta de pirati.

Iar acum a devenit un adevarat chilipir. Daca anul trecut bucata de pamant a fost scoasa la vanzare la pretul de 1,25 milioane de lire sterline, pretul a fost taiat in mai multe randuri, ajungand acum la doar 95.000 de lire sterline (aproximativ 110.000 euro), potrivit Daily Mail.

Insula, cu o suprafata mai mica de un kilometru patrat, poate fi strabatuta in 20 de minute de mers pe jos si se afla la mai putin de 2 mile distanta de Cardiff.

Nu exista nicio sosea care sa faca legatura dintre insula si continent, accesul facandu-se cu barca. In afara de peisajele deosebite pe care le ofera, zona este buna si pentru pescuit.

Legenda spune ca celebrul pirat Alfredo de Marisco s-a stabilit aici in secolul al 13-lea, insula fiind folosita pentru comercializarea produselor furate.

In zona au fost gasite, de asemenea, urme ale romanilor si ale vikingilor, iar in timpul regieni Victoria insula a fost transformata in podgorie.

Si pentru ca este arie protejata, pe insula Sully nu poate fi construit nimic.

Sursa: incont.ro

Tags: insula,

Vrei sa-ti cumperi o insula pustie? Au chinezii de vanzare
VIDEO PROTVPLUS.RO