Violente inainte de Steaua-Rapid! Politist muscat de mana de un suporter

Ultima actualizare: 15-06-2012 04:15

UPDATE: Inca un episod din razboiul violent dus de galerii s-a consumat vineri seara inaintea derby-ului Steaua - Rapid. Suporterii celor doua echipe au avut meciul lor, cu pietre si jigniri.

Suporterii rapidisti au strabatut drumul din Giulesti spre Ghencea pe jos, insotiti de fortele speciale de la Jandarmerie. O buna bucata din drum au fost linistiti, dar in momentul in care au ajuns in cartierul dominat de stelisti, s-au dezlantuit.

La un moment dat, tinte ale suporterilor giulesteni au devenit stelistii care mergeau spre stadion cu tramvaiul. Au fost aproape sa se ia la bataie chiar printre calatori, in vagoane.

Jandarmii i-au oprit pe combatanti, dar au fost si victime... colaterale. Cateva fetite care abia au invatat sa scrie scandau numele Stelei in momentul in care au trecuti rivalii din Giulesti. Un luptator al Jandameriei le-a rugat sa paraseasca zona.

La cateva strazi distanta, un grup de stelisti a fost retinut. Ar fi aruncat cu bolovani spre dusmanii din Giulesti.

Probleme au avut si cativa suporteri ai Stelei, prinsi la poarta stadionului cu materiale pirotehnice interzise prin lege.

Cel putin zece suporteri au ajuns la sectia de politie, unde au fost audiati. Unii s-au ales cu dosare penale, altii doar cu amenzi. In cateva zile, toti ar putea afla ca nu mai au acces o vreme pe stadioanele din Romania.

Mai mult, unul dintre fani l-a muscat de mana pe un politist care incerca sa-l imobilizeze.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO