Ursoaica ucigasa, "filata" de politisti si vanatori!

Dată publicare: 06-05-2009 00:00
Dată actualizare: 23-10-2012 12:20


Politistii, jandarmii si vanatorii au stat de paza la marginea padurii de langa Gradina Zoologica din oras. Aici s-ar ascunde ursoaica, banuita ca a ucis acum cateva zile doi mistreti din Gradina zoologica.


Deocamdata, ursoaica nu a fost vazuta de nimeni. Sambata insa, unul dintre mistretii de la Gradina zoologica a fost gasit mort, intr-unul dintre padocuri, iar doua zi inca unul a fost descoperit sfasiat, iar atunci ingrijitorii si-au dat seama despre ce este vorba. Au gasit un gard rupt, iar urmele i-au facut sa creada ca au de-a face cu o ursoaica, insotita de doi pui.

Cum padurea din care a venit este strabatuta des de amatorii de jogging, autoritatile au dat alarma si au fost chemati in zona politisti, jandarmi si vanatori. S-au gasit insa curajosi sau inconstienti carora nu le pasa de ursoaica aparuta in padurea Cornesti.

Cei mai multi au facut insa cale intoarsa, cand au fost avertizati in legatura cu pericolul la care se expun.

Vanatorii au o sarcina grea: ursoaica nu poate fi prinsa asa usor, deoarece padurea este deasa si tranchilizarea e aproape imposibila. Singura solutie ramane depistarea ascunzatorii, dupa care ursoaica si puii vor fi dusi intr-o rezervatie.

Tags: animale,


VIDEO PROTVPLUS.RO