Avem atat de multi ursi, incat ii trimitem la export!

Ultima actualizare: 17-10-2012 01:05

N-avem noi multe, dar sigur de ursi si de lei nu ducem lipsa. Sunt atat de multi incat ii trimitem la export. Dincolo de gluma am inceput sa golim cateva dintre gradinile zoologice unde animalele fioroase erau chinuite in lipsa de spatiu.

Pana nu demult la fel ca Fetita, in Gradina Zoologica din Oradea erau mai multi lei ca-n buzunarele multora. 18-mai exact. Nu se mai poate, au inteles pana si cei care ii ingrijeau, asa ca au luat decizia sa le ofere ceva mai mult. De pilda o excursie, numai dus.

Si la Targoviste ursii Ochila si Tedy sunt cu bagajele la usa. Cei doi ursi vor ajunge la o gradina zoologica din Italia. Acolo ii asteapta un adapost modern si mult spatiu de joaca, 4.500 de metri, fata de cei doar 20 de metri, cat are cusca de la Targoviste.

Ursoaica Tedy are 7 ani, iar partenerul ei, Ochila, 8. Ingrijitorii de la gradina zoo din Targoviste ii stiu de cand au vazut lumina zilei. Cu greu s-au despartit de ei, dar promit ca vor merge in Italia sa-i vada, ori de cate ori vor avea ocazia.

Pe langa dragostea ingrijitorilor, cu siguranta Ochila si Tedy vor duce dorul gemului de la Targoviste, cu care erau invatati in fiecare dimineata.

In scurt timp, Ochila si Tedy vor porni in aventura vietii lor, spre Italia. Sunt vaccinati si foarte linistiti. Asa ca italienii n-au de ce sa-si faca probleme pentru drum.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO