Ursii gunoieri le-au vandut pontul si lupilor!

24-11-2009 00:00


Alerta la Targu Mures, unde un lup, lovit de foame, se plimba pe strazi, printre oameni si autoturisme, in cautare de tomberoane.


Cu toate acestea, locuitorii nu prea realizeaza pericolul. Este un pradator, spun specialistii, care avertizeaza ca cine se apropie de el ar putea fi atacat fulgerator.

Lupul s-a pripasit intr-un cartier de la marginea orasului. Luni ar fi fost vazut prima data, dar nu s-a indepartat de zona in care erau containerele de gunoi. Un tanar s-a apropiat de el si l-a filmat.

Baiatul si-a riscat viata, spun specialistii. Un lup infometat poate ataca oricand un om, mai ales daca se simte incoltit.

Marti, lupul parea ca a prins curaj si se plimba nestingherit pe strazi, printre masini si oameni. Obisnuiti cu cainii fara stapan, printre care s-a amestecat si animalul de prada, multi nici nu i-au dat importanta.

Cei de la Gradina Zoologica sunt convinsi ca animalul a iesit din padure pentru ca nu a mai gasit hrana. Spre dupa-amiaza a disparut si se banuieste ca s-a intors in codru. Specialistii vor supraveghea zona si vor incerca sa-l prinda, daca se va intoarce. Ii avertizeaza insa pe locuitori sa nu se apropie de el, daca le iese cumva in cale si sa caute ajutor.

Sursa: Pro TV

Tags: animale,

VIDEO PROTVPLUS.RO