Ups, eroare! Mi-am impuscat iubita in cap din greseala!

04-07-2009 00:00

Barbatul care si-a impuscat iubita in cap si a mutilat-o pe veci a nimerit direct in arest. Constantin Stoica de 32 de ani a incercat sa-i convinga pe procurori ca este absolut nevinovat.

Constantin Stoica spune ca i-a pus fetei pe cap o perna, iar pistolul i s-a descarcat accidental. Lucrurile se pot complica si mai tare pentru el, daca expertiza balistica va arata ca a tras intentionat, iar victima confirma gestul.

Povestea de la care a pornit totul este una cat se poate de delicata. Se pare ca, dupa 10 ani de iubire, fata i-ar fi spus in "te parasesc", iar el a fost cel care in cateva fractiuni de secunda a transformat o poveste de dragoste intr-un cosmar.

Barbatul a vrut sa-i arate iubitei ce i-ar face daca l-ar insela, pentru ca fata si-a permis sa il infrunte si a intarziat acasa. Asa ca a scos pistolul si l-a indreptat inspre capul ei, i-a pus si o perna pe fata, iar pistolul s-a descarcat.

Din acel moment vietile lor s-au schimbat pentru totdeauna. El a ajuns in catuse, in spatele gratiilor, iar ea, o fata splendida cu o cariera inainte ca expert la Comisia Nationala de Progoza a Guvernului, este mutilata pe viata. A ramas fara un ochi, iar glontul i-a perforat si craniul.

Constantin Stoica a refuzat sa de-a vreo explicatie. In fata anchetatorilor sustine fara sa ezite ca totul a fost... din greseala.

Din greseala sau nu fapta lui ramane una deosebit de grava pentru ca nimic nu i-ar fi dat dreptul sa se foloseasca de pistol pentru altceva in afara de autoaparare.

Acum este acuzat si cercetat pentru vatamare corporala grava si risca 10 ani de inchisoare. Iar, daca se dovedeste ca a vrut sa o sluteasca intentionat, pedeapsa este de 12 ani.

Tags: violente,


VIDEO PROTVPLUS.RO