Un TIR incarcat cu clorura ferica s-a rasturnat in Buzau

Ultima actualizare: 21-08-2012 09:35
Circulatie blocata!  Un tir s-a rasturnat pe sosea

Un TIR incarcat cu clorura ferica, substanta foarte periculoasa in contact cu apa, s-a rasturnat, joi seara, pe soseaua de centura a municipiului Buzau.

Circulatia a fost blocata, iar zona izolata. Primele informatii arata ca autotrenul, care transporta in mai multe recipiente substanta de clorura ferica, s-a rasturnat pe soseaua de centura a municipiului Buzau, in apropierea unui complex comercial si la circa o suta de metri de o statie PECO.

Din cauza ca in contact cu apa clorura ferica emana vapori care sunt toxici, pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Buzau intervin cu spuma.

Persoanelor care se aflau in centrul comercial in momentul producerii accidentului nu li se permite sa paraseasca magazinul, politistii folosind o portavoce pentru a le cere oamenilor aflati in curtea unitatii sa intre la adapost.

Tirul este rasturnat pe partea dreapta a soselei, iar deasupra unuia dintre recipiente s-a format un nor de vapori. In urma incidentului, soferul autovehiculului nu a fost ranit.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO