Un tanar indragostit s-a spanzurat din cauza ca iubita de 15 ani il insela

Dată publicare: 07-01-2009 00:00
Dată actualizare: 26-10-2012 05:49


O poveste de iubire s-a terminat tulburator la Alba Iulia: un baiat de 25 de ani s-a spanzurat in apartamentul unde statea cu chirie. Langa el, un laptop deschis din care se auzea un cantec trist si cateva randuri pentru iubita sa in varsta de 15 ani.


"Regret ca trebuie sa ne despartim, dar nu mai vreau sa sufar", a fost mesajul catre cea pe care o banuia ca il inseala. Pana si ceasul din camera l-a oprit, parca dupa un ritual gandit in detaliu, cred anchetatorii.

Melodia pe care tanarul o pusese sa cante neincetat pe calculator l-a deranjat pe colegul de apartament care a intrat in camera celuilalt, ca sa-l convinga sa o opreasca.

Avea sa-l gaseasca mort. Langa trupul neinsufletit, laptopul deschis si doua documente scrise probabil inainte sa isi duca la sfarsit planul sinucigas. Intr-unul isi lua adio de la prietena lui, in celalalt spunea cum a aflat de o alta relatie a fetei. Pe perete, ceasul era oprit la 21.20, ora fatala, sunt de parere politistii.

In biletul de ramas bun lasat iubitei, cu care era de aproape trei luni, tanarul a scris ca nu vrea sa mai sufere si a incheiat spunandu-i: "Te voi iubi mereu". Se pare ca, dupa un Revelion petrecut impreuna, fata i-ar fi refuzat propunerea de a se muta impreuna, iar asta l-a facut sa creada ca il insala.

Desi nu au suspiciuni, politistii asteapta si rezultatele necropsiei pentru a inchide cazul.


Tags: sinucideri,


VIDEO PROTVPLUS.RO