Un macelar i-a facut iubitei un "cadou" sangeros de 1 Martie:a injunghiat-o

Ultima actualizare: 22-09-2012 23:37

De Martisor, cand alte doamne sunt rasfatate cu flori si bijuterii, o femeie de 39 de ani din Baia Mare a primit de la iubitul ei un "cadou" dureros: barbatul, macelar de meserie, a navalit peste ea in pensiunea unde lucreaza si a injunghiat-o in piept.

Din fericire, rana nu a fost adinca, insa cea din sufletul victimei nu se va vindeca prea usor.

Femeia locuieste de sase ani impreuna cu agresorul, chiar in casa ei. La inceput, totul a fost numai lapte si miere, dar de la o vreme incoace, spune ea, iubitul ei a inceput sa bea tot mai des si sa-i faca viata un calvar.

Satula de scandaluri si batai, femeia il amenintase ca il alunga din casa. Asta l-a facut sa-si piarda mintile si s-o ameninte de mai multe ori cu moartea. Luni a venit pe neasteptate la pensiunea unde ea lucreaza ca barman si fara un cuvant, i-a infipt un cutit in piept.

Daca ar fi lovit-o cu mai multa forta, ar fi putut sa o nimereasca in inima. Oricum, barbatul a plecat apoi fara remuscari, lasand-o plina de sange. In timp ce femeia era dusa la spital de o ambulanta, el a sunat la 112 si le-a spus politistilor locul in care se afla.

Oamenii legii l-au ridicat de acolo, iar acum barbatul este la Spitalul din Sighetu Marmatiei, unde i se va face o expertiza psihiatrica.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO