Un jandarm din Roman s-a impuscat in timp ce vorbea la telefon cu sotia sa!

10-05-2009 00:00

Jandarm

Un incident de o gravitate rara s-a petrecut intr-o unitate de jandarmi din Roman. Abia intrat in tura, un tanar plutonier s-a impuscat cu arma din dotare.

 

Sinistru este ca a luat aceasta morbida decizie, in timp ce vorbea la telefon cu sotia lui. Asta spun colegii lui, care aflasera ca ar fi avut probleme in familie.

Jandarmul de 34 de ani se pregatea sa intre in tura. Si-a primit arma de la un coleg, au schimbat cateva cuvinte, apoi a ramas singur in camera folosita drept vestiar in unitate. Cateva minute mai tarziu, doua impuscaturi succesive s-au auzit de acolo. Era suparat, dar nici macar colegului pe care l-a schimbat nu i-a spus nimic.

Impuscaturile au fost auzite de un coleg de-al lui. A venit intr-un suflet. L-a gasit intr-o balta de sange, iar langa el se aflau pistolul si telefonul mobil.

Apropiatii spun ca vorbea la telefon cu sotia, inainte sa se nenoroceasca. Nu i-ar fi spus nimic femeii, care ar fi auzit brusc focurile de arma.

Plutonierul a fost dus la spital, unde a intrat direct in operatie. A murit insa dupa cateva ore.

Cei care il cunosc sunt inca in stare de soc. Spun ca jandarmul si sotia lui pareau un cuplu fericit.

Procurorii militari au inceput o ancheta. Nu au suspiciuni ca cineva l-ar fi putut omori. Incearca insa sa afle ce l-a impins spre acest gest extrem.

Barbatul de 34 de ani era de zece ani angajat in jandarmerie. Nu a avut nicio porblema, spun superiorii lui, si a trecut cu brio toate examinarile psihologice. Ultima o facuse in ianuarie.

Plutonierul avea, de regula, misiuni de patrulare in oras, iar anchetatorii verifica si ipoteza unui posibil conflict la serviciu. Nu exclud sa fi avut probleme in zona de care raspundea, desi nu exista marturii in acest sens.

Jandarmul avea doua fetite, de 4 si 8 ani, care vor creste, de acum, numai cu mama lor.

Sursa: Pro TV

Tags: sinucideri,


VIDEO PROTVPLUS.RO