Un deţinut a uitat să se mai întoarcă din permisie

Dată publicare: 29-07-2008 01:00
Dată actualizare: 21-06-2012 21:47


Maricel Dogărescu, deţinutul care nu s-a întors din permisie

Gustul dulce al libertăţii l-a făcut pe un individ, închis la Penitenciarul de maximă siguranţă Brăila, să nu se mai întoarcă dintr-o permisie obţinută pentru bună purtare.

Deţinutul Maricel Dogărescu s-a relaxat ieri, la neamurile sale dintr-o comună din apropiere de Brăila. Oamenii spun că n-avea de gând să fugă din penitenciar şi se tem că i s-a întâmplat ceva rău.

Bărbatul era închis de 10 ani pentru o tentativă de omor. De-a lungul timpului, Maricel a fost, se pare, cuminte, aşa că primea des permisii. De data asta, culmea, nu s-a mai întors la penitenciar, iar poliţiştii şi jandarmii au pornit pe urmele lui.

Când poliţiştii vor lămuri misterul dispariţiei, deţinutul va mai primi câţiva ani în plus la pedeapsă, dacă se dovedeşte că a hoinărit pe cine ştie unde, în loc să revină la penitenciar.

Zeci de poliţişti, jandarmi şi poliţişti de frontieră îl caută pe deţinut în Brăila şi într-o comună din apropierea orasului. Casele rudelor sale sunt puse sub supraveghere, iar fotografia bărbatului de 46 de ani a fost împărţită la toate secţiile de poliţie din judeţul Brăila. La intrarea şi ieşirea din oraş, toate maşinile sunt controlate atent. Poliţiştii iau în calcul şi varianta ca deţinutul să fi păţit ceva rău.

Sursa: Pro Tv


VIDEO PROTVPLUS.RO