Un cadavru a iesit la suprafata din raul Mures, desi avea legate pietre!


Ultimul update: Duminica 05 August 2012 05:26
Data publicarii: Vineri 10 Aprilie 2009 00:00
Categorie: Stiri actuale

Imagine socanta, vineri dimineata, intr-un cartier din Targu Mures. O femeie a iesit din adancurile raului Mures, desi avea legate de brau greutati mari, iar un trecator a inlemnit cand a vazut-o.

 

Parea ca pluteste pe apa, poveste el, si s-a apropiat doar pentru ca i s-a parut ca e vie. A dat alarma de cum si-a dat seama ca are in fata un cadavru.

E ciudat, spun martorii, cum femeia a iesit la suprafata apei in picioare, mai ales ca avea legate la brau mai multe plase umplute cu caramizi, pietre si bucati de tigla. La fata locului a venit imediat si o echipa de criminalisti.

Oamenii legii spun ca, dupa ce au examinat cadavrul, au ajuns la concluzia ca femeia se inecase de foarte putin timp. Nu au gasit pe trupul ei urme de violenta care sa-i conduca spre ipoteza unei crime si sunt aproape convinsi ca femeia s-a sinucis.

Deocamdata, victima, care nu avea niciun act asupra ei, nu a fost identificata. E vorba de o femeie de aproximativ 60 de ani, imbracata intr-un pulover verde si pantaloni negri. 

Pe malul raului Mures s-au strans aproape 50 de oameni. Niciunul dintre ei nu isi aminteste insa sa o fi vazut vreodata pe femeia din apa.

Politistii incearca acum sa o identifice pe femeie si sa afle exact ce s-a intamplat cu ea. Desi sunt aproape convinsi ca s-a sinucis, pana cand nu se va face expertiza medico-legala, nu pot exclude nici varianta unui omor.

Tags: sinucideri,

Batran dat disparut in urma cu trei zile, gasit mort in apele Muresului
Barbatul gasit inecat in raul Mures a fost identificat
Arad: barbat gasit mort, in apropierea unei insulite din mijlocul Muresului
VIDEO PROTVPLUS.RO