Politist fara control. S-a aruncat pe geam sub privirile fratelui sau

Ultima actualizare: 07-06-2012 06:43

UPDATE: Un tanar agent de politie din Arad, pe care sefii l-au vazut extrem de tulburat, i-au confiscat arma si l-au trimis la psiholog, a facut un gest nebun.

A fost atat de hotarat sa moara incat n-a tinut cont nici de faptul ca fereastra era inchisa. Doctorii spun ca pacientul, ranit in dragoste, este acum in coma.

Martor la teribila scena a fost un barbat care l-a vazut pe fratele tanarului alergand disperat pe holurile cladirii. Evident, acesta stia ce are de gand sa faca si incerca sa ajunga la el la timp ca sa il opreasca. N-a apucat.

Intreaga zi fusese una complicata pentru agentul de politie. Cum luni a si lipsit de la serviciu, sefii l-au chemat la inspectorat pentru explicatii. Cand au vazut cat este atat de macinat, i-au cerut sa predea arma si l-au trimis in concediu medical. Mai mult, i-au recomandat sa stea de vorba si cu un psiholog.

Spre seara, s-a intalnit cu fratele sau. La un moment dat, in timp ce mergeau pe strada, agentul a fugit la etajul doi dintr-o cladire, si a facut gestul extrem.

Agentul nu trece pentru prima data printr-un asfel de episod. In urma cu patru ani a picat testul psihologic, tot din cauza unei depresii. Si atunci i s-a luat arma iar doi ani mai tarziu, la o noua evaluare parea vindecat si a reprimit pistolul.

Medicii anunta ca tanarul agent are sanse mici de supravietuire.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO