Udrea: Opinia mea e ca Marie Jeanne a stiut de rapirea din Irak


Ultimul update: Luni 13 August 2012 06:54
Data publicarii: Marti 12 Ianuarie 2010 00:00
Categorie: Stiri actuale
Elena Udrea

Ministrul turismului, Elena Udrea, a precizat ca nu a afirmat ca are informatii potrivit carora Marie Jeanne Ion ar fi stiut de rapirea din Irak, ci ca opinia sa este, din tot ce s-a discutat, ca jurnalista ar fi stiut. DEZBATE pe Facebook!

 

"Am fost intrebata de subiect si, daca luati declaratia si nu o mai deturneaza televiziunile, spune asa: «se spune ca, se crede ca...» si eu am spus: «Da, si eu cred acelasi lucru». Eu nu am spus ca am infomatii. Din tot ce s-a discutat, din tot ce s-a spus, inclusiv ca Marie Jeanne ar fi stiut si eu sunt de aceeasi opinie, analizand tot ce s-a spus, ca Marie Jeanne ar fi stiut. Asta era opinia mea, asa am spus-o, luati declaratia. Ce a iesit si ce spun televiziunile dupa aceea, sunt obisnuita, una zic eu, alta...", a afirmat Elena Udrea.

Ea a mai spus ca atunci cand vorbeste despre acest subiect se bazeaza pe "toate discutiile si lucrurile care s-au spus in 5 ani de zile", pe "toate opiniile exprimate in public de toti cei care au participat la eveniment si pe ce au spus dupa aceea".

"Nu pot sa inteleg insistenta unor oameni de a redeschide niste rani vechi si dureroase din viata altora. In toti acesti 5 ani care au trecut de la evenimentele respective am incercat sa tratez jurnalistic, in ciuda zvonurilor, si nu am facut absolut nicio speculatie incriminatoare la adresa niciunei personane. Nu mi-am permis asa ceva. Ba mai mult decat atat, i-am condamnat pe cei care au facut speculatii cu privire la oamenii cu functii inalte din statul roman. Am încercat sa menţin evenimentele in domeniul realului. Mi se pare jignitor sa nu mi se raspunda cu aceeasi moneda si la fel de jignitor ca adevarul e rastalmacit si folosit pentru motive politicianiste sau de imagine. Nu eu am aparut in emisiuni televizate, cautand faima si imaginea, ci altii care se incapatanează sa lanseze tot felul de scenarii fanteziste pe acest subiect", a declarat Marie Jeanne Ion pentru Mediafax.

Sursa: Pro TV

Elena Udrea vrea sa construiasca un teren de golf in Bucuresti
Udrea, la instalare: Vrem sa vindem 9.000 locuinte ANL in 2010
Udrea: Noi suntem urmasii lui Traian, ai lui Traian Basescu
Udrea, la instalare: Vrem sa vindem 9.000 locuinte ANL in 2010
Udrea: Noi suntem urmasii lui Traian, ai lui Traian Basescu
VIDEO PROTVPLUS.RO