Traieste un cosmar. O tanara de 18 ani a fost atacata in plina strada!

Ultima actualizare: 15-06-2012 03:00

S-a intamplat in Ploiesti, la cativa metri de scara blocului si langa masina fetei care isi astepta prietenii sa mearga impreuna la o petrecere.


Agresorul n-a tinut cont nici de oamenii aflati pe strada. Dupa o clipa in care au ramas inmarmuriti, acestia au tabarat asupra lui, l-au imoblizat si au chemat politia.

Inainte sa plece la petrecere, fata iesit din bloc si a mers la magazinul de peste drum sa cumpere ceva. Cand a vrut sa urce in masina, s-a pomenit impinsa de la spate cu putere. A tipat inspaimintata si asta i-a fost salvarea.

Trecatorii si prietenii fetei l-au dat pe atacator pe mana politiei. Astfel ca nici pentru anchetatori nu a fost greu sa demonstreze instantei ca barbatul de 32 de ani merita sa ajunga dupa gratii.

Agresorul a primit mandat de arestare pentru 29 de zile pentru tentativa de viol. Are 32 de ani, este recidivist si abia a iesit din inchisoare, dupa o pedeapsa pentru talharie.

Tanara pe care incercat sa o violeze are acum nevoie de un psiholog pentru a trece mai usor peste clipele de cosmar traite in propria masina.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO