Tragedie in Bacau! Patru copii au pierit in apele unui iaz


Ultimul update: Vineri 05 Octombrie 2012 20:17
Data publicarii: Vineri 07 August 2009 00:00
Categorie: Stiri actuale

Intamplare sfasietoare in Bacau: patru copii, niciunul mai mare de 10 ani, s-au inecat intr-un iaz de care parintii le-au spus mereu sa stea departe.


I-au ascultat pana aseara cand, impreuna cu prietenii, s-au aventurat. Iar in momentul in care primul s-a dus la fund, au intrat toti dupa el. Pe cativa i-au scos vii localnicii. Dar pentru un baietel si trei fetite era tarziu. Degeaba le-au facut familiile manevre de resuscitare si chiar respiratie artificiala.

Un baietel si trei fetite, doua dintre ele surori, au fost scosi din apa de cei care le-au auzit tipetele. Niciunul dintre copii nu mai sufla. Pe mal, parintii disperati incearca sa-i readuca la viata. Intr-o parte, oamenii le freaca manutele si picioarele, doar-doar si-or reveni. Alaturi, o mama ii face respiratie gura la gura fiului ei. Langa, localnici istoviti, care i-au cautat in apele tulburi.

Erau sapte copii cand au ajuns pe malul iazului. Niciunul nu mai inotase vreodata, dar si-au facut impreuna curaj. Primul a intrat un baietel, insa s-a dus imediat la fund. L-au urmat fetitele, care, incercand sa il scoata, au devenit victime sigure. Ingrozit, unul dintre baietii ramasi pe mal, s-a chinuit din rasputeri sa isi salveze prietenii.

Nici medicii, chemati urgent de martori, n-au reusit minunea.
Iazul in care au pierit cei mici este foarte periculos, spun oamenii locului, care cer acum sa fie ingradit.

 

Tags: inec,

Inca o persoana inecata in Dunare, la Braila. A noua de la inceputul anului
Un tanar a murit inecat, chiar in ziua in care aniversa 1 an de casatorie
Doi tineri au murit inecati in timp ce voiau sa se racoreasca in raul Mures
VIDEO PROTVPLUS.RO