Individul care a terorizat Iasiul mergea la biserica si scria poezii

Ultima actualizare: 03-11-2012 00:58

UPDATE - "Sunt nevinovat", le-a declarat senin procurorilor, barbatul acuzat ca a injunghiat, aparent fara motiv, 16 femei din Iasi.

 


Victimele insa l-au recunoscut si a primit mandat de arestare, iar anchetatorii au imagini de pe camerele de supraveghere, cu el in locurile in care au fost semnalate atacurile.

Ai lui jura ca este curat. Ii contureaza portretul unui om care mergea la biserica si scria poezii religioase. Trecutul sau de violator il urmareste insa.

Sase ore, cat a fost audiat, Petru Gavrilas a negat totul, dar a iesit din politie cu privirea plecata. Totusi, nu poate explica ce facea in locurile in care femeile au fost injunghiate, mai ales ca a fost vanat fara sa stie de camerele supraveghere si astfel, politistii i-au facut portretul robot. Intr-un cadru chiar au avut impresia ca isi pandea una dintre victime.

Gavrilas are un trecut urat, cu trei violuri la activ. In unul dintre cazuri, a facut intelegere cu victima sa-si retraga plangerea. Pentru alte doua a fost condamnat. A scapat din puscarie in noiembrie trecut, pentru buna purtare, inainte sa isi ispaseasca pedeapsa de 12 ani. Mai avea de stat 1.200 de zile dupa gratii.

Rudele suspectului il vad cu alti ochi - este un om bisericos, gata sa isi refaca viata, dupa ce nevasta l-a parasit si i-a luat copiii.

Judecatorii i-au dat mandat pentru 29 de zile, iar avocatul lui a declarat recurs.

"Pe cutit nu au fost gasite amprentele lui", sustine aparatorul. Culmea, Gavrilas ar fi avut si alibi. Daca nu demonstreaza repede asta, il asteapta alti 10 ani de inchisoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO