Tanara de la Polizu nu a murit in urma unei embolii pulmonare!

Ultima actualizare: 08-10-2012 02:56

O embolie pulmonara sau un accident vascular cerebral ies din discutie, in cazul gravidei in varsta de 21 de ani, a carei moarte inexplicabila, la maternitatea Polizu, este cercetata de legisti.

Surse din randul lor sustin ca in urma autopsiei, nu a fost gasita o cauza clara a tragediei, asa ca toate sperantele stau in analizele toxicologice. Ele vor arata daca nu cumva i-au fost fatale dozele si tratamentul administrat pentru risc de nastere prematura in cea de-a saptea luna de sarcina.

Cum necropsia nu le-a putut da niciun raspuns la toate intrebarile care le macina de atatea zilele, rudele pacientei au in continuare temerile lor.

Tanara de 21 de ani va fi inmormantata marti, iar familia mai trebuie sa astepte alte cateva saptamani pana cand va vedea rezultatele analizelor toxicologice.

Intre timp, Amelia Antoniu si Alice Preda, doua paciente clar nenorocite de sistemul sanitar, au si acum nevoie de ingrijiri medicale. Prima isi continua tratamentul cu antibiotice, cea de-a doua este inca in stare critica.

La colegiul medicilor Bucuresti, vor incepe curand audierile doctorilor care le-au operat pe cele doua femei.

In plus, cei din Ministerul Transportului vor fi gata cu ancheta la spitalul CF2, peste cateva zile. Iar daca toate neregulile de acolo vor fi remediate, se va relua activitatea sectiei ginecologie.

Asta doar daca analizele facute de epidemiologi vor arata ca a fost distrus germenele care a provocat imbolnavirea femeilor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO